Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som?

“A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida.I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel” Maria Mercè Marçal.
[A totes les anònimes]

L’ANÒNIMA, el Casal Popular i Independentista del Clot – Camp de l’Arpa ja és una realitat. Naixem amb la convicció de la necessitat, amb vocació de multiplicar-nos i amb la fermesa de la col·lectivitat. No venim del no res, venim de lluny i volem ser eterns. Som la rebel·lia anònima, el crit sord que esquerda murs. Som l’esperança mai perduda i el puny alçat de la victòria. Som les anònimes, les d’ahir, avui i demà.

Amb aquest esperit arrancàvem i seguim, i volem ser milers. Volem comptar amb tu des d’avui mateix. Volem que proposis, que vinguis i que participis. Perquè aquest espai no és nostre, és de les que lluiten. Les que lluiten per una terra lliure d’opressions de qualsevol tipus. Vine, vine ara i assolim-ho!

Calen mans, calen idees, calen veus. Deu, cent, mil anònimes. El Casal el farà la seva gent i aquest serà l’únic capital realment important. Tot i això, per mantenir l’espai, créixer i fer front a les despeses caldrà bastir-nos d’una estructura econòmica forta i deslligada de deutes i bancs. Caldrà ser moltes sòcies i sabem que ho serem!

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close