Design a site like this with WordPress.com
Per començar

EXCURSIÓ PER L’ANNA GABRIEL a la Gallina Pelada

El pròxim 18 de febrer farà 4 anys que la nostra companya Anna Gabriel va agafar el camí de l’exili. L’Anna va haver de marxar per la persecució política que l’estat espanyol va accelerar contra tot el moviment independentista i, en aquell moment, centrat en els representants electes del nostre poble.

En ple 2022 aquesta repressió no ha minvat cap a l’independentisme. Ara se centra a perseguir el teixit social, militant i activista del moviment acumulant més de 3.500 persones perseguides legalment, econòmica i penal. Però continuen havent-hi exiliats per organitzar el referèndum o per fer cançons vers la monarquia i l’estat espanyol. Entre elles, l’Anna.

Des del Clot-Camp de l’Arpa volem reivindicar-la, demostrar que ni al barri ni a la resta dels Països Catalans ens oblidem d’ella i que continuem ferms i treballant per fer fort l’esquerra independentista, el moviment independentista i els moviments revolucionaris. És per això que reagafem la iniciativa que Cims per la llibertat va tenir el 2018 i tornem a la Gallina pelada per mostrar-li tot el nostre suport.

Quan i què?

El dissabte 5 de març anirem a pujar la Gallina Pelada (cim que ella va triar durant els Cims per la llibertat). Quedem a les 9:30 a la Pleta Palomera (Saldes) per començar a caminar a les 10h. La ruta és fàcil i apte per tots els públics: són 8km i 660m de desnivell positiu.  Sortirem des de la font freda, pujarem al cim on farem un petit acte de suport a l’Anna i de baixada pararem a fer un vermut al refugi d’Ensija.

La ruta que seguirem serà la següent: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/cap-de-la-gallina-pelada-2-321mts-bergueda-28739240

S’està mirant d’organitzar un dinar a Berga, anirem informant sobre el tema.

Ens organitzem per pujar-hi?

L’arribada a la Font freda és necessari fer amb vehicle de motor. La idea és intentar agrupar-nos per utilitzar com menys cotxes millor, que pugi la màxima gent possible i coordinar-nos perquè pugui pujar-hi tothom. És per això que creem aquest grup de whatsapp per coordinar el veïnat del Clot-Camp de l’Arpa i voltant en aquesta tasca. Demanem a tothom que pugi i tingui alguna plaça lliure que s’afegeixi al grup per permetre a aquells que no disposen de cotxe de venir.

Enllaç: https://chat.whatsapp.com/DZjcPGH7PCoKezF1VXmO02

Aquest grup servirà per fer arribar informació sobre l’excursió també.

Ets d’un casal o col·lectiu i us voleu sumar a organitzar una columna?

Escriviu-nos per qualsevol de les xarxes de l’Anònima o del GEJ Font i Sagué i ho fem! Com més siguem millor.

Aqui teniu el cartell editable per descarregar

Ens veiem el dia 5 de març. Per l’Anna, per totes les represaliades polítiques i per la llibertat del nostre poble!

Ho organitzem: CPI l’Anònima i el GEJ Font i Sagué.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close